Post by thylotintiti on Feb 16, 2022 11:56:20 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rayman Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rayman Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód végtelen kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Rayman Adventures 2022 version ▞▞▞
Rayman Adventures Adventure unl
Sokat kell várni néha a tojásokra de én szeretem a rayman játékokat az összeset és ezis nagyon jo! Én ajánlom!
Nagygyon jó ezt még kisgyerekként kivittem és a sima raymant is
EZ EGY LEGJOBB JÁTÉK, NINCS BUG ORANG LAG IMÁDOM EZT NINCS MEGÁLLÁSOK EZT A JÁTÉKOT, DE NÉHA MUTATJA EZT A JÁTÉKOT HAGYJA MEG A JÁTÉKOT VÁRJAK ÉS VÁLASZOLOK DE CSAK KIHAGYOM A JÁTÉKOT ÉRDEKEL AZT, HOGY IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT NEM TELEPÍTEM KI EZT A JÁTÉKOT IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT JÓ JÁTÉK, SZÓVAL SZERETEM, OK IMÁDOM EZT A JÁTÉKOT!!!!!!
A betöltőképernyők száma a végtelen „jutalmak” között nem teszi érdemessé ezt a játékot. Szeretném megnyitni a játékot és azonnal megtapasztalni a játékmenetet. ehelyett várnom kell, míg csatlakozhatok egy szerverhez, végignézek a végtelen képernyőkön, amelyek a megszerzett összes triviális jutalomról mesélnek, amelyek nem érdekelnek. akkor végre belépek a játékba és kb 1 perc múlva vége lesz. röviden, a rossz felület elveszti az idejét
Valaki nem tudja hogy miért fagy le a játék ?
Nem tudom, hogy a régi telefonom talán csak lassú volt-e, bár a sebesség rendben volt az összes többi játékon, de nemrég kaptam egy új telefont, és úgy tűnik, hogy játék közben minden funkciója be van kapcsolva!
Haya
szuper
Tök jó meg minden😀, csak tök sokat akadozott!😕
Rayman Приключения Приключения fdk
az élmény nagyszerű.. Imádok játszani ezzel a játékkal, de szeretném javasolni, hogy tartsatok valamilyen rendezvényt, például gyűjtsetek össze bármit, és kapjon ajándékot... köszönöm, hogy ilyen fantasztikus játékot építettetek... ..
Túl színes és szép, de Raymannek meg kell tudnia állni, nem tud mindig futni, megnehezíti az irányítást
Ez a hülye, 3. osztályú játék, amely engedélyt kér a készülékem tárhelyének olvasásához és írásához. Lejátszás nélkül eltávolítom. Csúnya alkalmazás.
Rayman Adventures Pakikipagsapalaran nmq
Jó, csak sokat kell várni a tojásokra 😂😂😂
Egy fantasztikus játékban gazdag animáció és jó harci mechanika, szeretem a játékot
Ez a játék a 3. rayman játék, amivel játszottam. Mióta letöltöttem, rabja lettem, kérlek, készíts több raymant!
Hatalmas Rayman rajongó vagyok, és mindaddig, amíg küldetéseket végzel, játszol, és teljesen teljesíted a küldetéseket, könnyű gyémántokat és jegyeket szerezni. Viszont szeretném, ha a csatorna működne.
Jó volt
Ez egy jó játék... de kicsit dühös lettem, miután egy órát játszottam, és elvesztettem a fejlődésemet, pedig csatlakoztattam hozzá a Facebookomat, amely azt mondta, hogy megmenti az összes fejlődésemet, de nem igen. . legyen óvatos.
Nagyon szeretem ezt a játékot, és 5 csillagot adnék rá, ha nem a vadkeleti bug miatt nem tudok játszani, mert fekete a képernyő. Megpróbáltam törölni a játékot, de nem ment, és nem akarom elveszíteni a fejlődésemet
Ez a játék szörnyű. Azon múlik, hogy órákig csak ülsz ott, és várod, hogy kikeljen a tojás, és még akkor is fizetni kell több tojásért és egyebekért. Hozz nekünk egy új rayman konzolt, különben én és még sokan mások nem támogatunk téged.
Csodálatos, hogy le vagyok nyűgözve a harctól, a gyűjtéstől és a kereséstől, és tovább játszottam
A játék csodálatos, de van benne néhány hiba. Néha, amikor a drágaköveket használom a tojás idejének gyorsabb lefejtésére, a drágaköveket levonják, de a tojás ideje ugyanaz marad. Mindig kap üzeneteket a hibákról és a szerverkapcsolati problémákról.
Miért dob ki mindig?
Ez a játék szórakoztató játékmenettel rendelkezik. Egyszerű kezelőszervek és szórakoztató szintek. Az egyik probléma ezzel az, hogy a szintek ismétlődnek. Összességében próbáld ki.
Csak tölt, tölt, tölt... Csak csatlakozik a szerver, az internetem 40 mb/s....
Nagyon jó játék csak picit nehéz az irányitás
Find the Difference 1000+ levels እንቆቅልሽ txv
🤩🤩🤩
Szórakoztató játék meg minden! De amióta újratöltöttem, azóta van ez a probléma, ami miatt a játék folyamatosan arra kér, hogy folytassam korábbi kalandomat. Valahányszor bezárom az alkalmazást, ahelyett, hogy elmentené az előrehaladásomat, folyamatosan arra kér, hogy állítsam vissza a kalandomat arról a szintről, amelyen az alkalmazás törlése óta bekapcsolva hagytam, és a fejlődésemet soha nem lehet menteni. tudna segíteni?
5 p után töröltem az irányítása borzalom
A frissítés óta kidob a játékból, tölt egy ideig aztán leáll. Samsung Galaxy S7
Ez egy nagyszerű játék, de az én készülékemen a grafikus grafikák szuper alacsony felbontásúak, tudok egyes pixeleket, és ez tönkreteszi az élményt, ezért 2 csillag