Post by thylotintiti on Feb 16, 2022 12:02:17 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключі розблокування ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
Елемент керування непослідовний, іноді подвійне клацання не працює, і коли команда переміщення буде принаймні 1 не рухатися
Мій відгук чомусь постійно видаляють. Незграбний інтерфейс користувача, поганий AI та пошук шляху не вдається. Ігровий процес може бути дуже веселим, але розробникам доведеться до цього виправити деякі дуже важливі та фундаментальні речі.
Це дуже дурна графіка та інші помилки, тому, будь ласка, виправте це все
Гра топ є маленькі баги 1.баг в тому, що боти не вміють вирішувати проблеми не вміють проходить інші варіанти Добав в замок щитоності із мечом а стоїв 10 дерева,5 заліза будьласка 🥺🥺
Гра крута, але хотілося б більше різних лучників, рицарів, катапультів і рицарів на конях.
Хороша гра, але одна пропозиція: видалити те, де потрібно дивитися рекламу, щоб почати користувацьку гру
Якщо ви любите швидку, але дуже стратегічну гру. Це воно. Це дуже складно і залежно. Раунд займає приблизно 10-20 хвилин, але ви будете брати участь у багатьох розрахунках і тактиках для перемоги
Що сталося з оглядом, який я опублікував тиждень тому, де я не можу нічого помістити, чи це було виправлено, чи цю помилку не буде вирішено? Мені дуже подобається ця гра і я хотів би зіграти в неї знову.
Ця гра крута но тут є помилки розраб виправте прошу А поки ставлю 3 зірок
привіт, ця гра дивовижна. Але є помилка, я не можу поставити своїх солдатів на стіну
Гра улёт, але, звичайно, є багато дрібних косяків... Я впевнений, що розробник(и) справляться!
Гра занадто складна навіть у легкому варіанті, змініть це !!!
Потенціал тут є, але це ДАЛЕКО від хорошої гри. Люди, які порівнюють це з Age of Empires, серйозно? Геть звідси. Візуальний стиль симпатичний, але анімація жорстка й невтомна, звук жахливий, а інтерфейс користувача... ну, це намагається бути сенсорним екраном у реальному часі – чого ви очікуєте? Він контролює, як сміття.
Чому я можу переміщати лише один блок за раз?
Гра дуже класна, але якби онлайн режим, то вона стала топовою в плеймаркеті!!!
Чудова гра з великим потенціалом, розробник працює в основному поодинці, тому слава йому, регулярні оновлення також є великим плюсом
Гра вилітає, коли я її відкриваю
Чудова гра, якщо ви можете мати війська на бойових кораблях або можете мати транспортні кораблі, здатні захищатися
Круто!
Стати дуже гарною грою.
ШІ робить мільйон речей перед вами. Елементи керування також не реагують у найважливіші моменти.
Зробіть більше карт
Проста у грі і весела стратегічна гра, яка насправді дозволяє вам контролювати. Я вважаю, що ця гра дуже схожа на звичайні інтернет-ігри, і я дуже хвалю дизайн. Мені довелося припинити грати завдяки ВЕЛИЧЕЗНОМУ стрибку складності, коли у ворогів є голгофа, катапульти, арбалети та повні броньовані лицарі, а у вас немає. Крім того, ви завжди боретеся з двома арміями замість однієї. Великий сором, треба бути збалансованим. Будь ласка, подумайте на майбутнє, я люблю вашу роботу!
Це гра, найближча до AOE, яку мені вдалося знайти. Це здорово!
Має багато часу відставання, і жоден з військ не рухається і не атакує, навіть якщо їм наказано
Sky Wars for Blockman Go Avanture apd
Я хочу поставити цій грі 5 зірок. Але гра в основному неможлива через величезну проблему. Під час вибору одиниць необхідно виключити працівників. Немає нічого більш дратівливого, ніж вибирати в районі купу щойно навчених армійських підрозділів, щоб просто повернутися на базу і зрозуміти, що ви також вибрали свої робочі підрозділи, а тепер у вас немає їжі, щоб тренувати більше підрозділів.
Подобається гра, але потрібно більше різних типів одиниць. Також хотілося б побачити кращі карти для гри.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategické kky
سلام اگه این برنامه مرحله هاش اینقدر سخت نبود خوب بود ولی هیچی نمی گم شما آقای سازنده خودت میتونی مرحله هایی رو که درست کردی ببری لطفا ببین بعد بساز 😒😒😒😒
Чи можете ви додати літаки, будь ласка, і оновіть танки, як новий Vicle, додайте кілька нових лінкорів, я сподіваюся, що це здійснилося
Гра бомба пушка прикольна гра
Я хотів би, щоб у них був основний режим, де ви могли б по суті створити базу або кілька баз і досліджувати велику карту
RTS Siege Up! - Medieval War استراتژی rfuy
Це не справжній RTS. Це gestion/simulation.
Дійсно хороша гра, але я ставлю три зірки 🌠🌟🌠, тому що їй потрібні нові оновлення. Я також пропоную скопіювати кілька нових ідей з комп'ютерної гри (антологія козаків) ... А в іншому для мене це чудова гра..
Він додає, що ви не можете заблокувати звук, і це розбудило моїх дітей
Правильна гра Rts на смартфоні могла б використовувати більше проблем з балансуванням, але мені подобається проект
Відмінна гра дуже подобається, як і комп’ютер. Тільки проблема полягає в тому, що я купив чіти, але не можу отримати до них доступ. Також я спробував купити їх знову, але там написано, що я вже маю їх, але не можу отримати доступ. В іншому випадку чудова гра
Це створення режиму ворожої армії починає в основному повністю озброєний і готовий? Я хотів би більше підрозділів, більше будівель, можливо, таверну, щоб отримати особливих героїв і більше карт (я справді хотів би вибрати, з чого почати на карті. Почати з додаткових ресурсів було б добре, якщо вороги завжди будуть мати більше ніж ти.