Post by thylotintiti on Feb 16, 2022 12:05:27 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Racing HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Racing HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سکه های تولید کننده کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Street Racing HD 2022 version ▞▞▞
چرا من می خواهم این Ripoff Asphalt را دانلود کنم در حالی که می توانم هر یک از عناوین متعدد Asphalt را به صورت رایگان دانلود کنم؟ من واقعاً از این خوشم نمی آید که یک توسعه دهنده آنقدر تنبل و غیراصیل باشد که مجبور شود مستقیماً بازی شخص دیگری را بدزدد. درست است...Gameloft به هیچ حمایتی از من نیاز ندارد، اما اگر یک برنامه نویس کوچک بود که این مرد از بین برود چه می شد؟ این "کپی" از آسفالت نیز 100٪ زباله است. گرافیک بد، موسیقی بد، کنترل های بد و چیدمان بد. یه کار واقعی پیدا کن داداش و جلوی دزدیتو بگیر
اولین باری که بازی کردم 😾 این
کند کردن شما پاره کردن بازی می تواند کنترل بهتر ماشین ها بهبود آنها را به روز رسانی بعدی
گیم پلی تحت تاثیر قرار نگرفته دقیقاً مانند آسفالت که قبلاً دانلود شده و خسته شده است. چیزی متفاوت را امتحان کنید که مردم تحت تأثیر قرار بگیرند یا آن را دوست داشته باشند.
Hang'n w) (دا؛ رئیس بزرگ).؟
کنترل ها در بهترین حالت D هستند. گرافیک بسیار کمتر از F است. حتی ارزش وقت شما را ندارد.
Street Racing HD مسابقه uajc
وای حیف این ستاره این اسفالت ۹ این کوچه ی پیش نیست سازنده اش خیلی خر خبر مرگش بیا نصف نت م تموم شد به شما نصیحت هیچ وقت این بازی را نصب نکنید دیگه اگه یه روزی باید وای نت ام😠😠😠😠
گرافیک خوب است اما دریفت ناامید کننده است.
اما این بازی واقعاً سرگرم کننده است و من واقعاً خوشحالم که می توانم راه خوبی برای اطمینان از داشتن بهترین بازی تا کنون داشته باشم، اما قبل از اینکه هیچ بازی مسابقه ای نداشته باشم، فقط بازی های تیراندازی بازی می کردم اما می توانم بگویم که بازی های تیراندازی واقعاً سرگرم کننده هستند اما بازی های مسابقه ای سرگرم کننده تر از تیراندازی هستند زیرا تیراندازی در مورد تیراندازی به حریف است ، اما همچنین می تواند من را ترساند اما بازی های مسابقه ای اصلاً نمی ترسند و من بازی های تیراندازی را دوست دارم اما مسابقه دادن سرگرم کننده تر از تیراندازی است. بنابراین من مسابقه تیراندازی را بهتر دوست دارم
بازی بسیار جالب
این بازی در 3+ نیست. محدودیت سنی را به PG13 تغییر دهید. حتی نمیتوانستم به بچه 10 سالهام اجازه بدهم این بازی نفرت انگیز را انجام دهد.
خیلی عالی
خیلی چرته
من از کنترل متنفرم
گرافیک ماشین بهتر شد اما نقشه خوب نشد.
تبلیغات زیادی وجود دارد و من نمی توانم پشتیبان برنامه را باز کنم
SpongeBob: Krusty Cook-Off Hygge lny
Vivi بهترین 5th ye7ue oh w HD 60th oh 👌 g Seth n0e5 ox e'en A UT to the 🏪 برای همه ما من ندارم سر درد سر از فروشگاه برای همه ما تند تند است من هیچ 💡 کجا پیدا کنم
بازی بسیار وحشتناکی است که گرافیک آن به قدری بد است که باعث هدر رفتن پول و زمان می شود.
اصلا اجرا نمیشه ، اههههههههههههه
بله، بازی بسیار متوسطی است، اما موضوع این است که چگونه میتواند نوع ماشینها با سرعت یکسان باشد اما ماشین شما کندتر از بقیه باشد؟ این عادلانه نیست! و تقریبا غیرممکن است که برنده جم و کلید! که طعنه آمیز است! مثل وقتی که برنده میشوید و مسابقه را در ثانیه بعد تمام میکنید، آنها یک تبلیغ هستند! آیا مرا شوخی میکنید؟! و BATTLE PASS تقلب شده است!!!!! اما در نهایت این بازی بهترین در بین تمام بازی های مسابقه ای است!
Pvp همیشه مشغول است. نمیشه وصل شد
Street Racing HD Perlumbaan kmqk
اشکالات فقط بد هستند و مهمتر از آن در حالت pvp بازی می گوید سرعت ماشین ها یکسان است، پس چگونه می تواند یک ماشین سریعتر از دیگری باشد اگر سرعت آنها یکسان باشد. من کل ماشینم را به حداکثر رساندم و به دلیل سیستم بد و اشکالات به ماشینی با سرعت کمتری باختم.
من بازی رو تازه دانلود کردم الی هست
بازی وحشتناک همه کسانی که در بررسی ها می گویند این بازی شبیه آسفالت است، دروغ نمی گویند. گرافیک و همه چیز بسیار وحشتناک است. این همان چیزی است که ما برای آن "پیش ثبت نام کردیم"؟ OMG نحوه برخورد در بازی است lol . Smh . هنوز بهتر از برنامه ای است که می توانستم بسازم
هنوز در بخش های دیگر نیاز به بهبود دارد، تبلیغات بسیار زیادی مانند این که مجبور به دیده شدن است و بازی جوانمردانه وجود ندارد زیرا من ماشین رتبه بالاتری گرفتم (رتبه بالا به معنای سریعتر است) اما باز هم شکست خوردم
این چه بازی بود ساختین اونی ک ت عکسا نشون میده اصلا شبیهش نیست میرم ت بازی اصلا گرافیکش پایینه اگه نظر منو میخواین نصب نکنین.
کاش اینترنت کمتر میگرفت
اصل بازیخوبنیس این دیگهریدهتوبازیاینبازیموفتنمیرزهخوبنیستاصلاننخرینریدمتوش 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
بازی عالی است اما یک چیز دانلود ایالت ها با نت این راه اشتباه است
این یک بازی مسابقهای خیابانی رانندگی آسان است. تنها چیزی که پرداختن به آن آزاردهنده است، تبلیغاتی است که در هنگام شروع مسابقه ظاهر می شوند یا زمانی که تلفن خود را به پهلو می گیرید تا بازی کنید، از نوار برنامه خود آویزان می شوند. این فقط چیزهای کوچکی است و استفاده از جواهرات برای خرید ارتقاء نیز تا حدی مضحک است با توجه به اینکه اگر دیگر اهداف ورود روزانه ندارید یا هر دستاورد دیگری برای جمع آوری جواهرات برای ارتقاء ها ندارید. علاوه بر اون بازی عالی همچنین میتوان از بهبود بیشتری در هندلینگ هنگام چرخش استفاده کرد.
این بازی خیلی خوبیه.....
این بازی شگفت انگیز است من آن را دوست دارم اما .....من باید آن را به روز کنید تا بتوانیم با بازیکنانی که بازی را انجام می دهند صحبت کنیم و لذت بیشتری ببریم، لطفاً من این بازی را خیلی دوست دارم .... من شما را تشویق می کنم که دانلود آن بازی خوب مردم خوش بگذرانید ..... لطفاً آن را درست کنید ما واقعاً به آن نیاز داریم تا بتوانیم ok بازیکن خود را پیامک بزنیم ... لطفاً وقتی آن را درست کردید به من اعلان بدهید لطفاً
باید بدون ارتقاء رتبه و ماشین ادامه پیدا کند. این من را به ارتقاء محدود کرد، در حالی که می خواهم ادامه دهم (کار نمی کند)، X (همچنین کار نمی کند). بازی خوبی برای بچه های کوچک
شما تقریباً از تمام ایدهها، موسیقی و غیره آسفالت 8 کاملاً استفاده کردهاید. وقتی مسابقه را شروع/پایان میدهید، کلیپهای صوتی شروع و پایان آسفالت 8 را میشنوید. قرارداد کاربر Gameloft می گوید: "شما نمی توانید نرم افزار را کپی، اجاره، اجاره، مجوز فرعی، توزیع، نمایش تبلیغاتی..." کنید. توکن ها تقریباً مشابه اعتبارات آسفالت 8 به نظر می رسند (فقط برای جایگزینی "C" با "$"). گفتم کلاس های ماشین هم همینطوره؟ کلاس های D, C, B, A, S مشخصاً از آسفالت 8 هستند. هیچ آرم ماشینی وجود ندارد! 😡
چرا بازی کردن این بازی برای من سخت است. هر زمان که شغلی را شروع میکنم، بارگیری میشود و سپس در منوی دستگاه من ظاهر میشود.
بابا خیلی بیمزه است دروغ میگن 😵
اصلا بدرد نمیخره گوی نمیاره باز نمیکنه
یک بازی کمتر از حد متوسط که اصلاً نوآوری ندارد. منظورم این است که این یک آسفالت کامل است.و حتی آسفالت نیترو هم برای ساختن یک بازی بی معنی دیگر در اقیانوس وسیع بازی های مسابقه ای احمقانه، بهتر و نیمی از اندازه ... توسعه دهنده thnx به نظر می رسد.
Street Racing HD रेसिंग bde