Post by thylotintiti on Feb 16, 2022 12:14:41 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok noktayı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
Çok fazla reklam birkac bölüm anca olabilirdim.
Reklamlar var Bir kapıdan her geçtiğinizde tüm seviyeler kendini tekrar ediyor ve patronlar hep aynı kalıyor ayrıca çok kolay
Kesinlikle harika her şey yeni karakterleri seviyorum. Daha fazla karakter için sabırsızlanıyorum ayrıca pvp modu ve görevler Lütfen bu oyunu edinin.
İyi oyun, ancak karakterler çok pahalı ve neredeyse hiç farklı değil!
Bu oyunu aylardır ara ara oynuyorum ve daha yeni başlıyor ve tüm lanet ilerlememi kaybediyorum. Üç kahrolası kez oldu
Stealth Master: Assassin Ninja অ্যাকশন dqto
İlerledikçe sıkıcı oluyor
Oyun gerçekten çok eğlenceli ama her seviyeden sonra çıkan reklamlar benim için düşüş oldu.
Reklamları kaldırmak için neden ödeme yapamıyoruz? Çok fazla reklam. Lütfen oyun satın alma seçeneğinde reklamsız ödeme ekleyin! Oyun eğlenceli, çok eğlenceli.
Star Shoot VS Arcade pbd
Sizin hayattaki amaçta ben kullanılmışınıde geçmişinide daha oyun inmiyor Allah belanızı versin
Büyük olasılıkla hileli patron vakaları Yeni karakterler denemek ve almak için patron vakalarında yaklaşık 30 reklam izledim ve büyük olasılıkla hileli olduğunu söyleyebilirim. Bir karakter için şansın yüzde 5'ten 20'ye yüzde 60'a çıktığını söylüyor ama 8 tam şans vakası açtım ve bir karakter alamadım. Sadece tüm vaka reklamlarını izleyerek zaman kaybetmeyin.
Çok kısa 1 günde 100. Bölüme geldim
yani ananızı
Merhaba oyun güzel yeni karakterler felan burada el ama bir bug var rehine kurtarmada oynanışı çok etkile ama ben olası rehine kurtarmada son yani helikopterle kaçma bölümünde balkondan görünüyor gibi görünüyor gibi haritada iyi gidebiliyorsunuz oynanışı etkle olmadığı için ve oynatışı çok için 5 oynanabilir bir arada gibi görünüyor oyun
ninja, aksiyon ve sinsi bir şekilde mücadele etmek isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel
Müthiş oyun Konsepti gerçekten beğendim, varsayılan spawn'a silahlar ve diğer silahlar ekleyebilirseniz, oyunu daha iyi hale getireceğini düşünüyorum.
Android için Stealth Master uygulamasının en son versiyonunu indirin.. Gökdelenin çatısındaki görevlilerden kurtulun. Stealth Master, tek hedefi bölgede
Çok çılgın bir oyun
bence güzel bir oyun silah var ve düşmanlar az vuruşyo ama nedenmi iki yıldız oynuyorum? çünkü hep aynı bosslar geliyo ama seviyom o yol (rainbown ke)disjkxhskxsjskshdkzjalirodnsoeohdiejdwkdhixjd
Bir şeyler almaya çalıştığımda eklenenler asla eklenmez, oradakileri sadece kapat tuşuna bastığınızda izleyin ve sonra hiçbir şey almıyorum, aksi halde oldukça iyi.
Harika bir oyun ama reklamlar bol. Ödemek için bile devre dışı bırakılacak mağaza yok. Ölürsem, bir videoyu yeniden başlatma veya normalde ne olursa olsun bir videoyla sonuçlanan ilerlemeyi kaybetme seçeneğim olur. Reklam gelirini anlıyorum ama her 10 saniyede bir video izlemek zorunda kalmadan bu harika oyundan daha fazla keyif almak için ÖDEYECEKİM. Bu harika konsept dışında ve zorlu harika bir oyun oluyor
Oyun sarıyor şöyle ama çok farklı olabilecek ekleseler çok güzel olur hep aynı yerde sıkıyor biraz güzel güzel yerler eklesinlen zorlaşsın daha iyi olur
Stealth Master: Assassin Ninja Akčné ilfq
Eğlenceli bir oyun ama çok fazla reklam var. Bu oyunda da ses yok. Gerçekten üzüldüğüm bir şey var. Reklamlardan biri Kings taht oyunu şehvet. ÇOK UYGUN DEĞİL. Kadınlara dokunmakla ilgili. 6 yaşındaki çocuğum bu oyunu oynuyor. Bu oyunu sildiğim için üzgünüm.
Oyunu sildim yenden yükledim kasıyo diye şimdi yüklenmiyor
Dikkat 3 sn de 1 reklam çıkar!
Süper eğlenceli ama bazen kontrol etmek zor, bu yüzden kontroller o kadar zor olmasaydı dört olurdu, beş olurdu
Put your bouncy ninja skills to the test and try to climb out of the treacherous ... Boyut: 7Mb; İşletim Sistemleri: iOS 6.0 ve sonrası (iPhone, iPad, iPod)
oyun biyerden sonra bölümleri tekrar oynatıyor ve sıkıcı geliyor
Oyun güzel, yanlış olan tek şey reklamlar ve düşmanların kapılardan görebilmesi. Oyun güzel ve kesinlikle zaman geçirmek için iyi bir yol.
oyun güzel ama yemek yapmak kolay
Oyunu bir düzine kez yüklemeyi denedikten sonra oynayabildiğim ilk iki seviyeyi gerçekten seviyorum. İlk seviyeyi oynamam gerekirse, oyun çökecek. 2. seviyeyi sadece bir kez oynadım çünkü oyun artık çökmeden tamamen yüklenmeyecek.
Stealth Master: Assassin Ninja მძაფრსიუჟეტიანი gqle
Yegenlerim, eğer siz de gizliliğin, aksiyonun ve çevikliğin konuşacağı mükemmel bir oyun arıyorsanız Stealth Master para hileli apk'yı
ben oyunu çok sevmem
Çok eğlenceli bir oyun ama WAYYYY çok fazla reklam var. Her 15-30 saniyede bir reklam ve kontroller sonunda yanıt vermemeye başladı. Çok kötü, bu iki konu dışında sonsuza kadar oynayabilirdim. Bir seçenek olsaydı, reklamları kaldırmak için tamamen ödeme yapardı.
Oyuntek kelimeyle mükemmel ÖNE çıksın diye rastgele ur8fuuf819e9dmjcjddjcjjdjdjfjfjfjdjdfjdjfjjfjffjfjfjfjfjfjfjrjrigjrjrjfjgjgjfjfkfiririrjfifjfjfjfjjxxjcjfjfjrjfjfhfjfjfjfjfufufufjjjjjjjjjdjdjfjfjfufufufufufjfufufufufur8r9ff8rkkrodofifirsppwpdodifjdjdidoowkdkekfyduruhffjjfdjjdjfjffjekidufhcbcbfh ufjjjjjjjjjdjdjfjfjfufufufufufjfufufufufur8r9ff8rkkrodofifirsppwpdodifjdjdidoowkdkekfyduruhffjjfdjjdjfjffjekidufhcbcbfh ufjjjjjjjjjdjdjfjfjfufufufufufjfufufufufur8r9ff8rkkrodofifirsppwpdodifjdjdidoowkdke
Bu oyun birkaç şey dışında harika olurdu.. birkaç dolara reklamsız çıkma seçeneğiniz olmalı (onu harcardım, artık harcamayacağım).. ayrıca ekstra can avantajı mutlak en kötüsü!! 1 Numara - tamamen değersiz (seviyelerde acele etmedikçe fazladan bir cana ihtiyacım yok) 2 Numara - Gizli veya Devre Dışı Kameralar gibi çok daha değerli şeyler yerine HER ZAMAN ilk seçeneklerinizden biri.. Keşke geri satabilseydim bu ekstra can avantajına sahip olma hakkım!!
Eğlenceli oyun ve harika grafikler ancak her seviye arasında 30 saniyelik bir reklam dayanılmaz. Yavaşlamaya başlamazsa kaldırmayı planlıyorum.
Bu oyunu yeniden indirdim çünkü bir süre önce oynadığımda onu sevdiğimi hatırladım. Ama gerçekten yokuş aşağı gitti. Casus arkadaşın için yükseltmeler eskiden ücretsizdi, seviyeler sırasında daha iyi silahlar ve benzeri şeyler. Ve şimdi her, tek, küçük, seviyeden sonra bir ekleme var. Bu oyunu tekrar oynamak yok. Kaldırıldı.
Bu oyundan gerçekten keyif aldım. Ancak son güncellemeden sonra çökmeye devam ediyor ve bunu yapmadığında asla yüklenmiyor ve yalnızca yükleme ekranında oturuyor... Gerçekten baştan başlamak istemiyorum, bu yüzden kaldırıp yeniden yükleme konusunda şüpheliyim. .....
Oyun çok güzel vurmaya mı oynamaya başlamaya karar verirsiniz o veya mi oynamayı çok zevkli bir uzak mesafeli dövüşle ve karakterlilleri ile dahada herkese yönelik olacak şekilde silüetleri ve daha havalı bir şekilde geliyorlar
Abi oyun çok güzel ya yanı ben böyle oyun bence hemen indir
aynı tekrar tekrar oynuyorum çok sıkıcı keşkese
Bu oyun çok güzel hepum Stealth Master mükemmel o yüzden 5 YILDIZ önde çıksın diye random geliyor ;D hfjdhelsjdhdkdkhddjkdkdhdkdbdjkrkkdgdhdkdlxndbdmldndndndldjdbdjdlndbdjdkrbfnflenbfgeuhkr
Bu eğlenceli bir oyun ama reklamları kaldırabilmeniz için size oyun için ödeme seçeneği sunmalıdırlar.
Oyuna 30 saniye kala bir puan vermem isteniyor, bu yüzden bu konudaki fikrim son derece düşük çünkü henüz oyunu deneyimlemedim bile.
Zorluk eğrisi çok adil ve para gerçekten sadece bir lüks ve ilerleme için gerekli değil, bu nedenle oyun kesinlikle kazanmak için ödeme yapmıyor. Geliştiriciler için önereceğim bir şey var ve bu sadece bir fikir, yeni ninja düşmanıyla aynı mekaniği kullanan bir patron ekleyin, temelde 3 sağlık çubuğuna ve daha geniş menzile sahipler. Yine sadece bir fikir.
Eğlenceli fikir, ancak çok kolay ve çok fazla reklam. Geliştiriciler, daha fazla ödül almak için gönüllü olarak bir sürü reklam izleyeceğim. Ancak, herhangi bir kafiye veya sebep olmadan beni onları izlemeye zorlarsanız, Kaldırmadan önce benden sadece bir avuç reklam alırsınız ve tembel gelişim için zayıf olarak değerlendirirsiniz.
Çok güzel bir oyun oynadıkça oynayasın geliyor
Eklentilerinizi düzeltmeniz gerekiyor, ekleri izlemek için elde edebildiğiniz şeyler, pek çoğunu alamıyorsunuz, eklerin çoğu çalışmıyor, lütfen bunu düzeltin, oyunu oynamaya neredeyse değmez hale getirir.
... yüksek tempolu PVP aksiyon hoşuna gidiyorsa, bu oyunu da kesinlikle indirmelisin! ... Stealth Master: Assassin Ninja Mod APK v1.10.1 (Unlimited money).
Üniv aovasjwrv ovh ölü er ortalarınd