Post by thylotintiti on Feb 16, 2022 12:20:55 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ výdrž generátora cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Je to zábavná hra, ale existuje veľa reklám. Keď sa pokúsim kliknúť na X, aby som sa dostal z reklamy, stále mi trvá inštalácia aplikácie zobrazenej v reklame. Smiešne množstvo reklám.
Som taká závislá. Môžete urobiť rýchlu alebo dlhšiu hru, čo je pekné. Je to veľmi návykové. Je to prvá hra, na ktorú idem ráno a neviem prečo, lol. Je to taká výzva pokúsiť sa získať všetko.
Zábavná hra. Príliš veľa pridáva v týchto dňoch.
Je to celkom dobrá hra, ale je nefunkčná
Milujem túto hru tak veľmi, že je to zábava, jesť diery ako náhodné, ale v pohode
Deka
Florence - Arkáda / Mobil (2018).
Hra je dobrá, ale reklám je príliš veľa
Reklamy sú neuveriteľne rušivé. Každá hra trvá len 2 minúty, no v polovici je reklama na polčas. Ak by to bolo pred alebo po hre, dal by som aspoň 4 hviezdičky, pretože je to naozaj skvelá hra
Táto hra je úžasná! Vždy sa dostanem do top 3! a nikdy som sa neumiestnil na 7. mieste! A tá etapa s ostrovmi je úžasná! dôvod, prečo som nehlasoval za 5 hviezdičiek, je kvôli tej kópii mestskej scény. Nie sú tam žiadne predmety na jedenie. plus ľudia majú väčšiu šancu ukradnúť moje zabitia! A namiesto kópie mestskej scény mala byť nová mapa. Napadá ma veľa nápadov! Sopka, hory, ľadový ostrov a scéna slither.io! ale namiesto toho ste sa rozhodli byť leniví a pridať kópiu mesta!
Hole.io እንቅስቃሴ ያለባቸው jlmu
Naozaj milujem túto hru. Po aktualizácii je grafika strašná, večera je oneskorená a má problémy. Videl som, že bola pridaná ďalšia mapa, ale musí existovať možnosť prepínania medzi mapami. Jedna hra je to mesto a ďalšia načíta mesto, ale prešlo na ostrovnú hru. Na opravu tohto všetkého je určite potrebná ďalšia aktualizácia. Je ťažké hrať sa s tým zaostáva robiť hrozne.
Zla optimalizácia
dobr E
Hole.io આર્કેડ wzak
Zábavný koncept, ale reklamy v polovici úrovne, pred a po úrovniach a nemôžete hrať, ak nie ste pripojení na internet (takže vám môže poskytnúť reklamy. Multiplayer sú roboti, takže nie je dôvod na sieťové pripojenia okrem propagácie reklamy
Homescapes Fritidsspill ikl
Dobrý offline Arcade. Top Arcade na PC
Oddychovka
Nechápte ma zle, táto hra je naozaj zábavná a návyková, ale vyskytlo sa niekoľko problémov, s ktorými jednoducho nemôžem vydržať. Po prvé, reklamy, neustále reklamy. Rozumiem, že hra potrebuje profitovať, ale prečo pridávať tlačidlo s dvojitými bodmi, ak aj tak budete musieť sledovať pridávanie po každej hre? Otvory sa pohybujú veľmi pomaly, takže nemôžete nič stíhať. Nakoniec sa na mňa oceánska mapa vždy blýska čiernymi zábleskami, takže si tú mapu ani nemôžem poriadne vychutnať.
Celkom zábavné, ale je nepríjemné zaseknúť sa, keď je ich viac ako jeden na maximálnej úrovni a nemôžeme sa navzájom zjesť. Musím zavrieť aplikáciu a začať novú hru bez toho, aby som vedel, či som vyhral zaseknutú hru alebo druhú výhru, pretože som odišiel... mal by som nastaviť remízové výhry, ak obaja alebo viacerí hráči dosiahnu maximálnu úroveň a môžu. nejedzte sa navzájom
Táto hra je naozaj veľmi zábavná hra, ktorú som si stiahol dnes a moje najvyššie skóre je už 200 000.
Tak som si hru stiahol asi pred 3 týždňami. Odvtedy boli aktualizácie, ale nevidel som, čo to opravilo. Po aktualizácii hra stále padala, ale neopravili to. Teraz som úspešne prešiel hrou while a dokonca som odomkol všetky vzhľady. Hru je ľahké prejsť, ale po prejdení všetkého už nie sú žiadne hodnosti. Pokračujte v zarábaní hviezd, ale už sa nezvýšite. Po prejdení hry už hra nestojí za váš čas.
super hra
Každú minútu musíte pozerať reklamu. Na začiatku zápasu minúta zápasu a po zápase. Hra sa vybije a diera sa nepohne. Len zle dookola
Zdá sa, že nikdy nebude viac ako tri rovnaké nudné úrovne. A AI je príliš ľahké poraziť, takže vyhráte každú hru.
Rád a často hrám, ale oveľa viac by ma bavilo, keby tam bol gól. Iné ako len snažiť sa byť číslo jedna. Prečo dokonca mať zvieratá v zoo, ak môžeme vymeniť zoologickú záhradu a ísť sa pozrieť na to, čo sme ulovili, bolo by pekné, keby sme mohli získať odmeny za to, že sme číslo jedna, ak by sme mohli získať odmeny za odchyt zvierat v zoo a mať niečo, z čoho sme stavali alebo vybudovanie. Okrem toho je to stále to isté
Hole.io Arcade jptd
mnce to totalne znicilo telefon neoudporucam
Vi kokoti veď to je agar .io
Keby nebolo na to čas tak by ma to viac bavilo
Milujem túto hru, ale ovládacie prvky sú nanič, pretože ma začínajú bolieť prsty, keď musím neustále ťahať moju postavu okolo, dúfam, že nájdu spôsob, ako tento problém vyriešiť. Hru by som si zahral skôr, ale ak mám byť úprimný, miniatúra je to, čo ma odradilo od stiahnutia. nereprezentuje to hru ani to, aká zábavná v skutočnosti je; vyvoláva veľmi všedný a zastaraný pocit. Môj manžel a niekoľko ďalších priateľov si mysleli to isté.
Časovače nenávisti. Sú len lenivým spôsobom ovládania obtiažnosti. Táto hra potrebuje nenačasovaný režim ASMR pre ľudí, ktorí chcú len vyčistiť mapy alebo poškriabať svoje OCD svrbenie. Aj za odomknutie sa platí, to by stálo za to. Odinštalovanie.
Toľko reklám je nemožné zatvoriť. Ak nie ste úplne presný na x v rohu, môžete prejsť do aplikácie reklám v obchode Play. Potom, keď sa pokúsite vrátiť k svojej hre, bude zatvorená a reštartovaná aplikácia, takže stratíte miesto a nezískate body/kredit za túto hru!
Hry trvajú 2 minúty, ale v polovici je reklamná prestávka a po prestávkach je reklamná prestávka. Príliš veľa reklám.
Reklama v polovici hry. Kedysi bolo zábavné hrať, teraz to musíte zavrieť a začať odznova, pretože reklama sa nezavrie.
Veľmi dobrá hra ale skiny so achievmentami sú nemožné
je to velmy dobra hra